Kom igen Bold.dk

Allerede i mandags kunne vi her på Verdensmand.com afsløre, at der ikke bliver nogen romance mellem AGF og Razak Pimpong i denne omgang.

Onsdag eftermiddag vælger Bold.dk så at bringe nøjagtig samme historie, hvorfor man må spørge sig selv, hvorfor de kalder sig for en nyhedstjeneste?

Hvis jeg vil have gamle nyheder, bruger jeg Internet Archive!

Bjørneklubben mødte spillerne

Der blev skrevet autografer til den store guldmedalje, da AGFs fanklub for børn under 15 år i søndags inviterede alle sine medlemmer til at møde spillertruppen.

Der var både AGF-quiz, mad fra McDonald’s og mulighed for at blive foreviget med sit idol.

Vinderen af tegnekonkurrencen blev Magnus Enk, som her ses sammen med favoritspilleren Nando Rafael.

Vi gentager succesen til næste år.

Pimpong ikke til AGF

Den tidligere FC Midtjylland- og FC København-spiller Razak Pimpong bekræfter, at AGF har henvendt sig til ham.

Efter at AGFs Dioh Williams i sidste uge på beklagelig vis blev hårdt såret i en skudøvelse på Fredensvang, er Brian Steen Nielsen i akut mangel på målfarlige angribere.

Dette skulle eftersigende være årsagen til, at man fra AGFs side har henvendt sig til Pimpong, men hovedpersonen selv afviser, at der bliver tale om en kontrakt nu og her.

Pimpong er nemlig i disse dage i Hollywood for at underskrive en kontrakt med 20th Century Fox om endnu en Alien vs. Predator film.

– Jeg har altid gået med en lille alien inde i maven, så da chancen bød sig, var jeg ikke i tvivl, siger Pimpong om det bemærkelsesværdige karriereskift.

Hvad den nybagte skuespiller skal lave efter filmoptagelserne, ved han endnu ikke, men han vil ikke udelukke at vende tilbage til dansk fodbold og AGF, hvis det stadig har interesse til den tid.

Dioh Williams skadet under skudøvelse

Erik Rasmussen er kendt for sin alternative mandskabbehandling, men jeg synes efterhånden, han er gået for langt i forsøget på at integrere spillere med andre nationaliteter på holdet!

Hvorfor skal man absolut skyde efter folk, bare fordi de kommer fra det borgerkrigshærgede Liberia? Han kommer måske på den korte bane til at føle sig mere hjemme og bliver helt sikkert bedre til at håndtere stressede situationer, men Erik Rasmussen bør alligevel genoverveje sine metoder. I stedet for at gå til yderligheder kunne man i første omgang f.eks. blot brænde hans hus ned eller bortføre mandens børn og tvinge dem til at gøre militærtjeneste.

Vi vinder ingen mesterskaber, hvis vores spillere ligger indlagt på hospitalet med skudhuller!

AK-47